ოსაკას ტური

0 (0 Reviews)
From: 3.850₾
0
(0 მიმოხილვა)
დაჯავშნა
ხანგრძლივობა

8 ღამე 9 დღე

ტურის ტიპი

ყოველდღიური ტური

ჯგუფის ზომა

1 person

ენები

___

ტურის შესახებ

ოსაკას ტური

სრული სამოგზაურო პაკეტი 3850 ლარიდან

⭕ ფასი მოცემულია ერთ პერსონაზე, ორადგილიან ნომერში.

ოსაკას ტური  დასაჯავშნად შეავსე ფორმა ან დაგვირეკე 👇

551 907 907

 

ოსაკა, იაპონიის ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ქალაქი, ქვეყნის დასავლეთ ნაწილის ეკონომიკური ცენტრი და კულინარიული დედაქალაქი, განთქმულია თავისი მეგობრული ატმოსფეროთი, ბრწყინვალე ღამის ცხოვრებითა და თანამედროვე არქიტექტურით. იგი აერთიანებს ისტორიულ ღირებულებებსა და გართობის მრავალფეროვან ფორმებს – სამურაის ციხიდან ანიმე სამყარომდე.

ტურში შედის

  • ორმხრივი ავიაბილეთი (თბილისი);
  • სასტუმრო;
  • საუზმე;
  • სამოგზაურო დაზღვევა.

Itinerary

  1. ეწვიე ოსაკას ციხესიმაგრეს (Osaka Castle) – ისტორიული სიმბოლო, ულამაზესი პარკითა და მუზეუმით.

  2. გაისეირნე Dotonbori-ს უბანში – ცნობილი ლედ-შუქებით, გიგანტური ნიშნებითა და ქუჩის საკვებით სავსე ადგილი.

  3. ეწვიე Universal Studios Japan – თემატური პარკი ბავშვებისთვის და მოზარდებისთვის.

  4. აიდი Umeda Sky Building-ზე და დატკბი ხედით ქალაქზე 360 გრადუსით.

  5. ნახე აკვარიუმი Kaiyukan – ერთ-ერთი უდიდესი აკვარიუმი მსოფლიოში.

  1. ტაკოიაკი (Takoyaki) – ოსაკას კულინარიული სიმბოლო: პატარა ბურთის ფორმის ცომში შეწვული რვაფეხა, რომელიც ზედაპირზე მოასხმულია ტაკოიაკის სოუსით, მაიონეზით, ბონიტოს ფანტელებითა და ზღვის მცენარით.

  2. ოკონომიაკი (Okonomiyaki) – "იაპონური პიცა" ან "კერძი საკუთარი სურვილით": ფქვილით, კომბოსტოთი, კვერცხით, ხორცით ან ზღვის პროდუქტებით მომზადებული ღვეზელი, რომელსაც სოუსი და მაიონეზი ემატება.

  3. კუშიკაცუ (Kushikatsu) – სხვადასხვა სახის ხორცი, ბოსტნეული ან ზღვის პროდუქტები ჩხირებზე, საფანით დაფარული და ზეთში შემწვარი. მიირთმევა სპეციალურ დიპ-სოუსთან ერთად.

  4. ხორაიის ბუტამანი (Horai 551 Butaman) – ორთქლზე შემწვარი ღორის ხორცით სავსე ბან–გეტოები, რომლებიც ოსაკაში განსაკუთრებით პოპულარულია.

  5. ჰიტსუმაბუშის სტილი უნაგი (Hitsumabushi-style Unagi) – მწვადი იაპონური გველთევზა ტკბილ სოუსში, რომელიც შეგიძლიათ დააგემოვნოთ ცალკე, ბრინჯთან ერთად ან დეშის წვნიანში გახსნილი.

ხშირად დასმული კითხვები

ოსაკასთვის იდეალური სეზონია მარტი–მაისი (გაზაფხული) და სექტემბერი–ნოემბერი (შემოდგომა) – სასიამოვნო ამინდით, ალუბლის ყვავილობით ან ფოთლებით შემკული პარკებით. ზაფხული ცხელი და ნოტიოა, ზამთარი კი შედარებით რბილია, ასე რომ პრაქტიკულად წლის ნებისმიერ დროს შეიძლება მისი მონახულება.

ტურის ადგილმდებარეობა

დან 3.850₾

    კონტაქტი

    Website

    easytravel.ge

    Phone

    551 907 907

    ვარიანტები